Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annikas lax med avokadosallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Detta recept bjöd vår vän Annika oss på och det blev genast hela familjens stora favorit. Mycket lätt och snabb att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg laxfilébitarna i en smord ugnsform och krydda med citronpeppar. Smula över fetaosten. Blanda creme fraiche, grädde, fiskfond/buljong och fryst dill efter smak. Häll över fisken och in i ugnen, 200-225 grader i ca 25 min.
  2. Under tiden fisken är i ugnen: Koka couscous/bulgur för 3 personer enligt anvisningen på paketet. Hacka grönsakerna i lagom bitar och blanda med couscousen/bulgurn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.