Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annorlunda fryst kladdkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Min syster fick receptet av sin kompis och gjorde den och sen dess har jag verkligen älskat den! Jag kan nästan lova att du kommer att tycka om den. Den går snabbt att göra men enda nackdelen är att den ska svalna och sen stå i frysen ca 1 ½ timme. men det är det värt! Du måste bara prova. MUMS!!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker poröst. Blanda de torra ingredienserna och sikta ner dem i smeten av ägg och socker. Blanda.
  2. Smält smöret i kastrull och bryt sedan ner chokladen. Häll i chokladsmöret i smeten. Rör om till en jämn smet och häll sedan ner i en stor rund form. (ca 30 cm i diametern) och strö över nötterna. Grädda i 240 grader i ca 7 min.
  3. Låt svalna och ställ sedan in i frysen ca 1 timme eller till servering.
  4. Ät kakan ganska fryst och servera med vispgrädde!
  5. Mums!:)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Kladdkakan95 27 juli 2010

    MmMmM! Gjorde den förra veckan igen, och den måste ju testas! inte alls som vanlig kladdkaka. Kommer bild sen ;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.