Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annorlunda gulasch

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det går att blanda ner en burk vita bönor i tomatsås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och skala lök och morot. Grovriv dem tillsammans med vitkålen, gärna i matberedare. Stek färsen i margarinet i en rymlig gryta, tillsätt lök, morot och vitkål.
  2. Fräs tills löken mjuknat. Tillsätt salt, paprikapulver, kummin och lagerblad. Rör om och späd med tomatpuré, vatten och soja. Koka under lock på svag värme i ca: 40 minuter.
  3. Servera med kokt ris och surkål.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • enAnnan 2 oktober 2008

    Väldigt mustigt och gott! Passade perfekt här hos oss då regnet vräkte ner. Vi hade ingen kummin, och använde spiskummin istället (trots att jag vet att det är en helt annan krydda, men den är godare. :) ) Blev mycket mat, och därmed matlådor. Åt med ris.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.