Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Annorlunda rabarberpaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Lätt och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär rabarbern i bitar och lägg i en pajform. Vispa äggen och blanda ner vetemjöl och socker. Häll smeten över rabarberna. Blanda smuldegen och häll över.
  2. Sätt ugnen på 200 grader och grädda i ca 40 min.
  3. Serveras med en kall vaniljsås

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lotten_J 8 juni 2009

    Den godaste rabarberpaj jag ätit. Kommer def att göra den fler ggr.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.