Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ansjovis- och tomatfylld rödspätta med potatismos

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Älskar rödspätta

Ingredienser

Instruktioner

1. Tina spättafiléerna. Koka upp fiskbuljong i en låg vid kastrull. Lägg i filéerna och koka i ca 1 min. Lyft upp dem med hålslev och dra bort eventuellt skinn. Lägg dem på ett fat och håll dem varma under folie. Låt fiskbuljongen koka ner tills det återstår ca 2 dl. 2. Hacka ansjovisen. Dela, kärna ur och finhacka tomaterna. Blanda ansjovis, 1 tomat (spara den andra till fänkålen) och dill. Lägg ihop spättafiléerna med ansjovisröran. 3. Strimla fänkålen och koka den mjuk i fiskbuljongen ca 3 min. Tillsätt tomaten. Häll de varma grönsakerna över fisken och garnera med dill. 4. Servera med potatismos.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.