Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ansjovischeesecake med basilika och soltorkade tomater

 
Skriv ut

Kanske dags att införliva något nytt på julbordet. Passar även som förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ger ca 12 bitar
  2. Mixa bröd och smör till en slät massa och lägg i botten på en som är ca 24 cm i diameter och med löstagbara kanter. Mixa tomater och basilika. Blanda i crème fraiche och gräddfil, ansjovis och svartpeppar samt finhackad rödlök. Blanda geltinpulvret med vattnet. Smält gelatinet och rör sedan ner i blandningen. Häll allt över kavringen och låt stå kallt i 24 timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.