Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ansjoviscrostini

(1 kommentar)  
Skriv ut

Enkelt och gott ! Mixa ansjovis och färkost, krydda, och bred på ugnsrostad baguette.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200º.
  2. Skär baguetterna i skivor och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Häll på olja och krydda med salt och peppar.
  3. Rosta brödskivorna i mitten av ugnen tills de är gyllenbruna, 6-7 min.
  4. Häll av ansjovisen och spara spadet. Mixa ansjovis och kvarg. Smaka av med ansjovisspad, salt och peppar. Vänd i gräslök och fördela ansjoviskrämen på brödskivorna.
  5. Garnera med fint skuren gräslök.

Kommentarer (1)

  • maadalen 13 april 2009

    Väldigt enkla och göra och gästerna uppskattade dem mycket. Perfekt tilltugg till fördrinken - de kommer jag göra om.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.