Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ansjovislåda med räkor

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Mycket gott i denna tårta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda bröd och smör i matberedaren och kör till en massa. Tryck ut massan i en form med löstagbar botten och ställ kallt.
  2. Skala och hacka äggen. Skala och hacka räkorna grovt.
  3. Blötlägg gelantinbladen 10 minuter i kallt vatten. Krama ur och smält dem på svag värme i vattnet i en kastrull.
  4. Kör ost, gräddfil och ansjovis i matberedaren. Häll i gelantinet under omrörning. Rör i resten av ingredienserna. Häll smeten i formen. Ställ den kallt.
  5. Garnering: Lossa kanten på formen och ställ tårtan på ett uppläggningsfat. Garnera med gräslök och gröna oliver.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.