Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ansjovispaj

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Har inte provat den själv men det blir nog i påsk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Knåda ihop smör,vetemjöl och vatten. kavla ut och lägg i smord pajform. Nagga och ställ kallt 20 minuter. Förgrädda 5-10 minuter i ugnen 200 grader.
  2. Varva lökringar, dill och ansjovis i pajformen och varva sen potatisskivorna ovanpå. Vispa ihop ägg, grädde och lite salt och peppar och häll överst i pajformen. Grädda ca 40 minuter i ugnen 200 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.