Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ansjovispaj

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Jättegod paj som påminner lite om Janssons frestelse.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop ingredienser till pajdegen ev. i matberedare.
  2. Kavla eller tryck ut degen i en pajform. Förgrädda 10 min. 225 grader
  3. Skala och hacka löken och fräs i matfett lätt (får ej bli brun).Lägg löken i pajskalet och strö över osten. Vispa ihop ägg, grädde och mjölk. Peppra.
  4. Häll över i skalet. Grädda i 25 min 200 grader.Garnera med ansjovisfileérna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.