Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ansjovisrätt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

Den kokta potatisen skäres i tärningar och steks i marg. Lägges i en smörjd eldfast form . Hacka sedan ansjovisen i bitar och lägg den över potatisen. Därpå hackar man äggen och strör dessa över det övriga i formen. Sist tar man löken ( 2msk hackad) och strör även den över. Blanda nu grädden och ketchupen och häll den över samt några klickar marg. Gräddas i ugn 225 gr omkr. 20-25 min

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.