Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ansjovissallad med rödlök

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En favorit på bordet.

Ingredienser

Instruktioner

Skiva potatisen och lägg den i en skål. Blanda samman olja, vinäger, vatten, senap, salt och peppar. Häll såsen över potatisskivorna. Låt stå och dra några timmar eller över natten. Hacka rödlöken fint. Klipp dillen och persiljan var för sig. Lägg upp potatisskivorna i en hög på fatet. Lägg ansjovisfiléerna ovanpå så att ett rutmönster bildas. Gör en ring av rödlökshacket och en av dillen runt potatisen. Strö eventuellt persilja över hela rätten. Bjud grovt hårt bröd, kryddost och öl till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.