Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ansjovissallad på smörgås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ansjovissallad på brödskivor dekorerad med svart kaviar och oliver. Ansjovissalladen går naturligtvis utmärkt att servera som enbart sallad t.ex. på smörgåsbord/julbord.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka ansjovis och ägg och blanda med lök, kapris och dill.
  2. Vispa grädden lätt och blanda i majonnäsen. Rör ner hacket i majonnäsen. Krydda efter smak.
  3. Bred smör eller margarin på brödet och lägg på ansjovissalladen.
  4. Garnera med kaviaren och oliverna och lägg smörgåsarna på luftig grön salladsbädd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.