Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ansjovissnurror

(1 kommentar)  
Skriv ut

Gott som tilltugg till drinken, eller kanske nåt att mumsa på framför tv:n. Det blir ca 20 st.

Ingredienser

Instruktioner

Värm ugnen till 225 grader. Gör fyllningen: Finhacka löken, fräs i smör och låt den svalna. Mosa ägg och ansjovis med gaffel och blanda med lök, ansjovisspad, senap och tomatpuré. Rör ihop pizzamix med vatten enligt beskrivning på paketet till en deg. Kavla ut på mjölat bord till en längd på ca 20 x 40 cm. Bred på fyllningen och rulla ihop. Skär rullen i ca 2 cm bitar. Ställ dem med snittytan upp på smord plåt. Grädda i mitten av ugnen ca 15 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • magganY 6 januari 2012

    Älskar ansjovis, detta kan nog bli en favorit!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.