Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ansjovistorsk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Anjovisen gör att torsken blir mycket smakfull

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Låt anjovisen rinna av men spar spadet. Finhacka anjovisen och bred den över fisken. Salta och vik ihop filéerna om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Häll över anjovisspadet och grädden, Strö över ströbrödet. Stek fisken i övre delen av ugnen ca 20 min. Hacka tomaterna och dillen. strö det över fisken när det återstår några minuter. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.