Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsin Biscotti

 
  • Serverar: 15-20 portioner
Skriv ut

Här kommer mina Boscotti som jag gjorde för ett tag sedan. De vart krispiga och goda och uppskattades av alla här hemma. (Skulle egentligen vara dubbelt så många ägggulor som ägg, glömde dock detta men gick bra ändå)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa upp ägg och socker pösigt. Blanda i salt, bakpulver, vaniljsocker och anis. Blanda ner det i ägget. Tillsätt apelsinskal och saft, hackad mandel.
  2. Baka ut degen i en längd, degen ska va lite kladdig. Men använd mer mjöl till utbaket.
  3. Grädda i mitten av ugnen ca 20-25 minuter i 170 grader. Skiva limporna på snedden när de är varma. Sänk värmen till 150 grader och låt eftertorka i ca 30 min. Vänd på dem efter halva tiden. Ugnsluckan kan också stå lite på glänt. Låt svalna och förvara torrt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.