Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsin med limeyoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

C-vitaminrik, god och ganska smal dessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär bort det mesta av det vita och ta bort alla kärnor. Dela apelsinen i 6 stora klyftor och skär dessa tvärs över i mindre bitar . Blanda ner kanelen och låt stå en stund.
  2. Fördela apelsinbitarna i 4 skålar eller glas och strö över den rivna chokladen. Lägg därefter en klick turkisk yoghurt i varje portion och strö över farinsockret och smula över det rivna limeskalet på yoghurtklicken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.