Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsin- och bananyoghurtglass

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smal glass som du får ordentligt krämig om du låter den stå i kylen och halvtina innan servering.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och mosa bananen. Rör ihop banan, juice, äggulor, honung och matyoghurt. Vispa grädden hårt. Rör ner grädden. Smaksätt ev med citruslikör. Häll smeten i en form och täck med plast. Frys glassen i minst 4 timmar. Låt den stå i kylen att mjukna 30-40 min. Garnera med apelsin och servera ev med fruktsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.