Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsin- och chokladsnittar

 
  • Serverar: 50-60 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Går bra att göra glutenfria. Använd glutenfri mjölmix o tillsätt 1 tsk fiberhusk. Tyvärr tog kakorna slut innan jag hann ta kort. Nästa bak skall jag fota.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Borsta apelsinen i varmt vatten och torka den. Riv skalet. Hacka blockchokladen. Blanda alla ingredienser i en matberedare (med kniv) eller använd elvispen (då bör smöret delas i mindre bitar) Dela degen i fyra delar som rullas ut till längder och läggs på plåt med bakplåtspapper. Platta till längderna. Grädda i mitten av ugnen i ca 10 min. Låt längderna svalna något innan de skärs på snedden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.