Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsin och Havstorn Yoghurt Bröd

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

Jättegott och Nyttigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen 175grader
  2. Sifta in rågmjöl, dinkelmjöl, bikarbpnat och salt i en stor bunke. Blanda in apelsin saft, mosad bär, honung och yoghurt. Degen lite klibbigt med det lossnar från bunken och fastnar inte på fingrarna.
  3. Lägg i en smörd brödform och grädda på lägsta nivån ungefär 45 minuter eller när tills den är inte klibbigt på insidan.
  4. Du kan byta ut apelsin saften och havstornen med 1dl ICA's frusna havstorn, gojibär, blårbär
  5. låt dem tina och gör kör den i en blender så den blir lite som en tjock smoothie. Brödet får då en häftig blå färg och smakar jättegott :D

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.