- Serverar: 10 portioner
- Tid: 2 timmar 15 minuter
Skriv ut
Jättegoda på julbordet, men testa även att grilla dem på sommaren. En coleslaw och pommes och dagen är gjord.
Instruktioner
- Skala och skär löken i klyftor.
Koka upp vatten och salt i en stor gryta.
Lägg i revbenen och löken och koka upp igen.
Låt sjuda utan lock i ca 1 ½ timma. Låt kallna i lagen.
- Sätt ugnen på 250 grader/ tänd grillen.
Blanda alla ingredienser till glaseringen i en kastrull.
Låt koka ihop till en simmig konsistens ca 15 minuter.
- Skär spjällen i portionsbitar och lägg dem på en plåt.
Pensla spjällen runt om med glaseringen och stek dem mitt i ugnen ca 25 min eller grilla dem på grillen tills de fått fin färg.
- Strö över flingsalt och servera.
Publicerat den
10 maj 2013
Liknande recept
Skriv kommentar