Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsin och jordgubbsrulle

 
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Måste prövas

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Lägg bakplåtspapper i en långpanna, ca 30x40 cm.Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda bakpulver och potatismjöl. Sikta och rör ner det i smeten. Bred ut smeten i långpannan och grädda genast mitt i ugnen 5-7 min.
  3. Stjälp upp kakan på sockrat bakplåtspapper. Ta bort pappret som den gräddats på. låt kakan kallna.
  4. Vispa grädden. Rör i Kesella, florsocker och apelsinskal. Skiva jordgubbarna. Bred grädden över kakan och strö över jordgubbarna. Rulla ihop kakan och sikta över florsocker.
  5. Garnera ev. med jordgubbar och blad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.