Jordgubbar är alltid gott. Här i en god och lättbakad rulltårta.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Lägg bakplåtspapper i en långpanna, ca 30x40 cm.Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda bakpulver och potatismjöl. Sikta och rör ner det i smeten.
- Bred ut smeten i långpannan och grädda genast mitt i ugnen 5-7 min.
- Stjälp upp kakan på sockrat bakplåtspapper.
Ta bort pappret som den gräddats på. Låt kakan kallna.
- Vispa grädden.
Rör i Kesella, florsocker och apelsinskal.
Skiva jordgubbarna.
Bred grädden över kakan och strö över jordgubbarna.
Rulla ihop kakan och sikta över florsocker.
Garnera ev. med jordgubbar och blad.
- Servera i generösa skivor...med massor av jordgubbar till.
Publicerat den
7 juni 2010
Liknande recept
Skriv kommentar