Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsin- och limelax med gurksås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fruktigt och fräscht till laxen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxen i tunna skivor och lägg dem på ett fat. Skala apelsin och lime tunt med potatisskalare. Strimla skalet och strö det över laxen. Pressa över saften. Skär gurkan i tärningar och lägg dem på hushållspapper. Strö över salt och låt det dra i 15 min.
  2. Blanda matyoghurt med senap, honung och peppar. Torka gurkan med ytterligare hushållspapper och blanda den med såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.