Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsin- och löksallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Jättegod sommarsallad, smakar mycket friskt. Passar både till kött och fisk. Jag brukar kombinera den med receptet för "krämig sommarpasta".

Ingredienser

Instruktioner

Skala apelsinerna och skär dem i skivor. Lägg skivorna på ett fat eller tallrik. Droppa olivolja efter egen smak över skivorna Mal lite salt och peppar över över skivorna Skala och hacka rödlöken Skala och skiva vitlöken tunt Sprid ut löken över skivorna Strimla myntablad och dekorera med över lök och apelsiner.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.