Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsin- och morotssallad.

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Färska tilltugg piggar upp vinterns måltider. Färdig i en handvändning.

Ingredienser

Instruktioner

Skala apelsinerna med en vass kniv så att också hinnan på klyftorna avlägsnas. Skiva frukterna så att du kan ta till vara saften. Dela skivorna i 2 delar. Skala morötterna och riv dem grovt eller skär dem i tunna strimlor med skalaren. Skala och skiva löken. Häll alla ingredienser i en bunke, rör i saften, oljan och kryddorna. Servera till kötträtter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • sikaal 27 januari 2010

    Mycket gott, ingredienserna gifte sig mycket mer än man kan tro! Tack för receptet Lena

  • farmoringer 2 februari 2010

    Det här tyckte jag också var jättegott. Full pott från mig..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.