Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsin- och yoghurtkaka i långpanna

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Saftig kaka med apelsinsmak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll vatten, socker, fruktsaft och kardemumma i en kastrull. Värm långsamt under omrörning så att sockret löser sig. Låt koka 7 minuter och sedan svalna.
  2. Värm ugnen till 180 grader. Smörj och bröa en långpanna. Lägg alla de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt resterande ingredienser en i taget och rör ihop till en smet. Häll upp i formen och grädda i ygn ca 30 minuter.
  3. Låt svalna i 10 minuter och häll sakta över sirapen. Strö på florsocker strax innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.