Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott till nyårsafton

Ingredienser

Instruktioner

Bulta ut köttskivorna lätt med handen och stek dem på båda sidor tag upp och håll köttet varmt rör ner lök och creme fraiche i pannan tillsätt övriga ingredienser och låt såsen puttra några minuter salta och peppra köttet på båda sidor späd ev såsen med vatten eller buljong om den är för tjock lägg ner köttet i såsen låt puttra några minuter och smaka av .Garnera med en liten apelsinbit och persilja på varje biff servera med stekt eller bakad potatis och en blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.