Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinchokladkaka

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett mellanting mellan Brownie och kladdkaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och häll ströbröd i en form med avtagbar kant.
  2. Vispa ägg och socker lätt. Tillsätt smält smör. Riv skalet från apelsinen och blanda ner. Krama ur saften från apelsinen i blandningen. Blanda ner vaniljsockret. Häll i yoghurten och grädden.
  3. Riv blockchokladen och häll i. Hacka valnötterna och häll i. Blanda vetemjöl och bakpulver rör försiktigt ner i smeten.
  4. Grädda i nedre delen av ugnen ca: 30 minuter. Servera gärna med lätt vispad grädde eller vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.