Smarriga cupcakes med blodapelsinkräm!
Instruktioner
- Värm ugnen till 175 grader och placera 24 små pappersformar i en muffinsplåt eller på en vanlig bakplåt.
- Blanda siktat mjöl, bakpulver, semolina (finmalet durumvetemjöl), mandel, kardemumma och socker i en skål. Vispa samman smör, äggvisp och mjölk i en skål för sig och häll sedan blandningen i de torra ingredienserna och blanda väl.
- Fördela smeten i formarna och grädda kakorna i 10-12 min. Kontrollera med en provsticka att de är färdiga i mitten. Låt dem sedan kallna på galler.
- Vispa samman äggulor, ägg, socker och apelsinskal i en kastrull. Tillsätt apelsinsaft och smör och vispa blandningen till en tjock kräm över låg värme. Häll den i en skål och låt den kallna i kylskåp. Bred den sedan över kakorna och dekorera med pistaschmandlar.
Publicerat den
14 april 2011
Liknande recept
Skriv kommentar