Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsiner och päron med kardemummacreme

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera gärna i fina glas

Ingredienser

Instruktioner

Värm försiktigt crème fraiche (fingervarmt) tillsammans med florsocker och kardemumma, så du får fram kardemummasmaken. Låt kallna och ställ i kyl. Skala och skär päronen i små bitar. Stek dem mjuka i lite smör. Skär bort skalet från apelsinerna så fruktköttet syns. Skär apelsinerna i mindre bitar. Varva apelsinerna och päronen i vackra glas. Toppa med kardemummacrème.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.