Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinfisk

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbt och enkelt. Fisken lagas direkt i sin goda sås

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela fisken i 4 portionsbitar och salta dem. Vispa ihop grädde, mjöl, hummerfond, apelsinskal, timjan och gräslök i en låg vid gryta. Låt det koka upp och lägg ner fisken.
  2. Låt fisken sjuda i såsen på svag värme i 6-7 min utan lock. Garnera med färsk timjan eller gräslök och apelsinskal. Servera med ugnsstekta rotfrukter

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • mumsan 9 december 2008

    Anade att detta skulle bli gott men inte så megajättesupergott som det blev! Jättetack för ett mumsigt, enkelt och snabbt recept!

  • Buspippi 7 april 2011

    Det var verkligen gott enligt mig, men min lilla kräsna dotter gillade det inte. Fast just nu gillar hon ingen mat. ;)

  • Buspippi 30 maj 2011

    Gjorde ett nytt försök att bjuda min dotter på apelsinfisk idag. Hon åt utan att klaga. :D

  • peppra 22 augusti 2012

    Fantastiskt gott, min 2-åriga son åt dubbla portioner!!!

  • Jonaman 14 september 2012

    Mmmm...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.