- Serverar: 3-4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Denna rätt blev barnens favorit.
Jag brukar göra dubbel sats av såsen för den blir så god att hälla över salladen.
Instruktioner
- Skär fisken i 3 ½ cm breda bitar (jag brukar göra från ett halvfruset fiskblock)
- Koka upp fiskbuljongtärningen, vatten, persilja och apelsinjuicen.
Pudra i lite vitpeppar och låt puttra en liten stund.
Rör ner crème fraiche och låt sedan fisken sjuda färdigt i såsen ca 5-6 minuter om den var helt tinad.
- Servera med ris och en sallad bestående av isbergssallad, gurka och tomat.
- Jag tycker att denna rätt blir tillräckligt salt av fiskbuljongtärningen men smaka gärna av innan ni lägger i fisken om ni vill ha såsen saltare.
Publicerat den
16 augusti 2011
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Det här var gott fick godkänt av min kräsna fröken. ;) Kommer absolut lagas här hemma igen.