Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinflarn

 
Skriv ut

Mördegsflarn

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Kavla ut smördegen och skär ut 8 rektanglar, cirka 6 x 8 centimeter. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
  2. Skala och filea apelsinerna. Lägg 4–5 klyftor på varje smördegsbit. Sätt in i ugnen i 8–10 minuter.
  3. Smält marmeladen i en kastrull eller i mikro. Pensla den över de färdiga flanen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.