Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinknäck 3

 
Skriv ut

Mumsigt! Använd gärna ischokladformar som är lite stadigare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en kastrull. Rör ner mjöl. Blanda sedan ner sirap och socker. Låt koka 3 minuter. Rör om under tiden.
  2. Hacka chokladen. Rör ner choklad och apelsinskal i smeten. Låt chokladen smälta. Fördela smeten i ischoklad- eller knäckformar. Låt stå kallt minst 2 timmar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.