Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinknäck

 
  • Serverar: 20-30 portioner
Skriv ut

En mycket god knäck med fyllig apelsinsmak. Använd en sockertermometer så får du perfekt konsistens.

Ingredienser

Instruktioner

1 Blanda grädde, sirap och socker i en vid gryta. Koka kraftigt utan lock tills massan uppnått 125 grader. 2 Tillsätt mandeln, smöret, apelsinskalet och saften. Häll upp smeten i en liten kanna och fördela massan i knäckformar. För att få strimlor till garneringen har vi använt ett fint rivjärn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.