Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinknäck

 
  • Serverar: 90 portioner
Skriv ut

Ett bra alternativ för nötalergiker. Och riktigt gott!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt utom apelsinskalen i en tjockbottnad kastrull. Koka ganska kraftigt tills termometern visar 120-125 grader. Högre temperatur ger fastare knäck. Rör då och då. Om du inte har någon termometer så kan du göra ett kulprov istället. Smaksätt med apelsinskal. Ställ knäckformarna på en bricka och fyll dem med smeten. Låt stelna.
  2. Om man vill så kan man även garnera knäcken med apelsinskal.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.