Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader, smält smöret.
Rör ihop ägg och farinsocker.
Blanda i kokosflingor och smöret, låt smeten svälla i ca 15 minuter.
Klicka ut med 1 tesked på en plåt med bakplåtspapper i ca 35 klickar, som kan stå tätt 7x6 är lagom.
Grädda mitt i ugnen 10-12 minuter.
Låt svalna lite och lätta från pappret, och låt svalna helt på plåten.
Finriv skalet på apelsinen och pressa ut saften.
Blanda florsocker apelsinskalet och 1 msk apelsinsaft och låt svälla ett tag.
Smält chokladen i en djup tallrik placerad över kokande vatten.
Häll i 2 msk apelsinsaft och rör om till chokladsmeten blir jämn.
Doppa botten på kokosplupparna i chokladen och ställ tillbaka på bakplåten.
Droppa lite florsockerglasyr på toppen och låt rinna ner.
Sätt att kallna i kylen minst 1 timme.