Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinkyckling med bulgur

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite nötter och torkad frukt brukar ofta ligga kvar efter jul. Jättegott att röra ner i en bulgur och servera till en apelsinkryddad kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulgur i hönsbuljongen enligt anvisningarna på paketet.
  2. Ansa och strimla purjolöken. Fräs den i smör i en gryta. Rör i frukt, nötter och den kokta bulgurn. Banka ut kycklingfiléerna med handen. Krydda med salt, peppar och rosmarin. Stek dem i smör 4–5 minuter på medelvärme, vänd och stek ytterligare 4–5 minuter, nu under lock. Tillsätt apelsinskal och pressa över apelsinsaften. Servera med bulgur.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MrsMorrell 13 februari 2012

    SUPERgott blev det!!! Mycket uppskattat av min man! Denna kommer lagas MÅNGA MÅNGA gånger!!! =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.