Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinkyckling med oliver

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Underbart gott att använda apelsin i maten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka cous-cousen enligt instruktionerna på förpackningen.
  2. Tvätta apelsinen. Riv skalet fint, och pressa ur saften, Blanda kycklingbitarna med apelsinskal, salt och peppar. Stek dem i smör tills de är nästan genomstekta.
  3. Blanda apelsinsaften med buljong (eller vatten), creme fraiche och socker. Häll ner i stekpannan över kycklngen och låt koka under lock i ca 5 minuter. Blanda majsstärkelsen med lite vatten, och rör ner i såsen. Koka upp. Skiva oliverna, och rör ner dem.
  4. Servera med cous-cous.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Lennart_58 30 september 2009

    Hej, till sist så har jag lagat till receptet. Det var som vanligt underbart gott o egentligen är poängskalan 5 alldeles för låg. Tack så mycket.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.