Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Fått receptet av en väninna och måste bara dela med mig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Ta bort skinnet på laxen. Lägg den sedan i en ugnssäker form.
  3. Blanda ihop grädde, apelsinjuice, smulade fiskbuljongtärningar, vatten, det mesta av oregano, salt och peppar. Häll blandningen över laxen och ställ in i ugnen. Efter ca 20 minuter är laxen klar.
  4. Skiva apelsinen och lägg över när laxen är färdig. Strö över lite färsk oregano.
  5. Serveras med kokt eller kokt pressad potatis och gärna en sallad till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • mumsan 17 maj 2008

    Smällgott! Gillar inte oregano så den plockade jag bort och garnerade med lite koriander istället.

  • pipe 31 mars 2011

    jättegott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.