Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinmousse (tårtfyllning)

(1 kommentar)  
Skriv ut

En mousse är perfekt som tårtfyllning och kan varieras i oändlighet. Bara fantasin sätter gränser. Här en fräsch apelsinmousse som passar jätte bra ihop med nutellakrämen eller en god chokladmousse.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa apelsinklyftorna. Blanda ner socker, färskost, apelsinarom och vaniljsocker. Blötlägg gelatinbladen och smält dem i den heta apelsinjuicen. Blanda ner gelatinblandningen i apelsinblandningen. Vispa grädden och blanda till sist ner den.
  2. Halvera om du bara vill ha till ett lager.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • wallst 16 oktober 2012

    Hej! Var hittar man konserverade apelsinklyftor, mandarinklyftor finns ju i hyllan men jag har aldrig sett apelsinklyftor. Apelsinarom har jag ej heller aldrig sett.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.