Supergoda! Men lite omständiga att göra.
Instruktioner
- Tryffeln: Hetta upp vispgrädden i en kastrull och bryt i chokladen. Låt chokladen smälta ner och rör om. Blanda ner apelsinskalet och låt tryffeln stelna i rumstemperatur. Lägg små klickar på smörpapper och lägg i frysen i minst fyra timmar.
- Smeten: Rör smör och socker ljust och pösigt. Tillsätt äggen, ett i sänder och rör ytterligare en stund. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och vänd försiktigt ner det i smeten varvat med apelsinsaften. Klicka smeten i muffinsformar modell större och tryck ner en tryffelbit direkt från frysen i varje. Strö över lite socker och grädda i 200°C 25-30 min eller tills muffinsen fått fin färg och är genomgräddade, känn med sticka
Publicerat den
15 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar