Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinmuffins med vit choklad och kokos

(1 kommentar)  
Skriv ut

Nu är dom bakade och dom blev riktigt goda med en härlig smak av apelsin. Har tagit bort florsockret från toppingen, blev alldeles tillräckligt sött med den vita chokladen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200º.
  2. Smält smöret. Vispa ägg, socker och vaniljsocker. Tillsätt smöret, apelsinkskal och -saft, mjöl och bakpulver
  3. Fördela i muffinsformar, grädda i ca 15 minuter. Låt dem kallna på ett galler.
  4. Koka upp grädden och rör ner chokladen. Rör tills krämen har blivit lite tjock flytande.
  5. Bred glasyren på muffinsen och strö över lite kokos.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • cecilialindblad 13 januari 2011

    till hur många muffins är receptet???????

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.