Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinpaj "nyfiket"

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Den här pajen ser inte mycket ut för världen men jäklarns vad god den är! Ge den en chans och ni kommer INTE ångra er... =)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop pajdegen. Tryck ut degen i pajformen och nagga med en gaffel. Låt degen vila i kylskåpet så den blir kall. Förgrädda pajdegen i ca 10 minuter på 200 grader.
  2. Vispa smör och socker pösigt. Tillsätt äggen, ett åt gången. I med saft och skal. Hacka nötterna lite och blanda dem sedan i smeten tillsammans med mjölet. Häll smeten i pajskalet och grädda längst ner i ugnen i 10-15 minuter. Täck pajen med folie och grädda sedan 10-15 minuter till.
  3. Pudra florsocker över och servera med vaniljglass!!
  4. http://bangboom.blogg.se

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • anluk 9 oktober 2009

    Måste fråga, är det osaltade cashewnötter man ska ha i??

  • Bangboom 1 juli 2011

    Jag hade saltade... Går nog bra vilket som! =)

  • nordan71 4 november 2011

    Gott! Nötterna slopar jag nog nästa gång men det är ju en smaksak.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.