Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinpannacotta Romana

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Lite godare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv skalet av apelsinerna. Pressa ut juicen. Det bör bli ca 1,5 dl.
  2. Koka upp apelsinjuicen. Vispa ner potatismjölet och låt tjockna. Ta av från värmen. Koka upp grädden med gelesockret och det rivna apelsinskalet. Koka 1-2 minuter. Rör ner apelsinjuicekrämen i grädden och blanda omsorgsfullt. Häll upp i portionsglas och ställ i kylskåpet.
  3. Lägg på några romerska bågar då pannacottan stelnat före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.