Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinris med jordgubbar

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Så gott! Perfekt som dessert eller mellanmål.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela apelsinen mitt itu och skär fruktköttet ur skalen med grapefruktkniv. Hacka fruktköttet. Spara saften som sipprar ut och använd den som spädning i risgröten tillsammans med apelsinbitarna. Smaka av med vanilj.
  2. Tjock gröt kan spädas med lite vispad grädde. Mosa eller skiva jordgubbar och servera till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.