Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinrutor med choklad

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 24 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Mm

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör om smör och socker poröst, tillsätt ett ägg i taget under omrörning. Rör i apelsinsaft+ skal. Blanda mjöl+ bakpulver
  2. Häll smeten i en mindre, bakpappers klädd långpanna (ca 25*35cm ). Grädda kakan i nedre delen av ugnen i ca 175 grader, 18-20 min. Låt kakan svalna.
  3. Smält chokladen med oljan och bred över kakan. Skär i rutor innan chokladen stelnat helt.
  4. Garnera med klementin klyftor

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • fleming 9 augusti 2009

    Det står mjöl i beskrivningen men inte i ingredienserna... Hittade receptet när jag sökte på GI, men det här är inget för den som håller sig ifrån snabba kolhydrater, som mjöl och socker.

  • tessie51 10 augusti 2012

    Varför hamnar sådana här recept under Gi ????

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.