Rör smör och socker poröst. Rör ner äggen, ett i taget under omrörning. Tillsätt fint rivet skal från apelsinerna.
Blanda vetemjöl, kakao, bakpulver och vaniljsocker. Sikta ner i äggsmeten och rör ner tillsammans med apelsinsaften.
Häll smeten i en bakplåtspappersklädd långpanna (ca 20 x 30 cm). Grädda i mitten av ugnen i 200º i 15-18 minuter. Låt svalna.
Rör samman färskost med florsocker, smör och apelsinsaft till en fluffig massa.
Häll kokos i en plastpåse. Blanda några droppar vardera av gul och röd hushållsfärg med vatten och häll över kokosflingorna. Gnugga väl utanpå påsen till önskad färg. Strö detta över kakan och skär i rutor.
Åh så goda dessa var! Min man tyckte mycket om dom och han är kräsen på kakor! helt klart en 5-stärnare!
5-stjärnare skulle det ju vara så klart! Brådis på tangenterna! / Inger