Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Apelsinsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Juligsallad...Julstämning!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta den ena apelsinen noga. Skär bort det gula skalet och strimla det. Ta därefter bort det vita skalet på apelsinen och skala resten av apelsinerna. Skär bort den vita hinnan på apelsinerna.
  2. Skiva apelsinerna eller skär loss klyftorna från det vita skalet.
  3. Lägg upp på assietter eller ett större fat. Hacka valnötterna grovt och strö över apelsinerna.
  4. Blanda sirap, vatten, vaniljsocker och kanel i en kastrull och koka upp. Häll lagen över apelsinerna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.